Have- & plantecenter

Grøntbørsen

Vi har alt i planter, så kig gerne forbi vores plantecenter på Tarp Hovedvej 50. Vi hjælper gerne med en vejledende snak, så du kan komme videre med dit haveprojekt. Skal du f.eks. gøre haven vild med vilje? Så kom og få et råd om hvad du kan plante.
Seneste opdateringer

Vores nyheder

Nyt website

21/5-2021

Vi har fået nyt website, så surf rundt og se hvad du synes. Giv gerne lidt feedback på vores Facebook side. Vi beklager naturligvis det indledende flytterod, men mon ikke snart vi har fået skåret det store internet-buske til, så du igen kan se noget.

Tid til fyrværkeri

27/12-2020

Så er det ved at være tid til at skyde det nye år ind! Derfor har vi samlet de flotteste raketter, batterier og andet skyts på websitet her, så bestil dit fyrværkeri og kom og hent det i vores butik. Eller kom forbi og se det store udvalg!


Vi har hvad du mangler

Din grønt handler i Esbjerg

Vi har alt det du lige står og mangler! Er du f.eks. på udkig efter blandt andet:

  • Planter
  • Buske
  • Træer, frugttræer, 
  • Blomster & blomsterfrø
  • Gødning
  • Stauder, roser, hækplanter, haveplanter
  • Krydderurter
  • Brugskunst
  • Krukker

Og hvis det du mangler alligevel ikke skulle være på listen, så giv et kald alligevel – for vi kan helt sikkert hjælpe med at få det hjem.

Et udvalg

Af vores Grøntbørsen varer

Her er et lille udsnit af alle vores mange varer. Du kan se flere varer på siden her.

Persille

Persille (Petroselinum crispum) er en to-årig plante, der er meget udbredt i europæisk, mellemøstlig og amerikansk madlavning som krydderurt. Typisk hakkes persillen fint, men man kan også sprødstege små portioner persille.

Estragon

Estragon (Artemisia dracunculus), også kaldet drageurt, kongesalat og eddikemalurt, er en staude med en opret, svagt forgrenet vækst. Den dyrkes for sine karakteristiske, anis-duftende blad, en duft, der i øvrigt ændres under tørring.

Timian

Timian (Thymus) er en slægt med mere end 350 forskellige arter i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Det er aromatisk duftende stauder eller halvbuske med spinkle eller trådagtige stængler, som er firkantede i tværsnit og fint behårede.

Oregano

Almindelig merian (Origanum vulgare) – også kaldt oregano eller blot merian – er en urteagtig plante med en busket vækst. Blomsterne er lyserøde eller hvide og sidder i små stande. Hele planten bærer kirtler med duftende, æteriske olier.
Mangler du hjælp?

Få hjælp til havearbejdet

Du kan læse mere om vores hjælp i haven på vores underside Den Grønne Gren her.

Grønbørsen & Den Grønne Gren
Åbningstider
Man – Fre
10.00-17.30
Lør - Søn
10.00-16.00
×

Like vores Facebook side